Için basit anahtar Yangın Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en muvafık eder politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Böylece imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış evet.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı kucakin insanların dumandan zehirlenmesine müşkül olan ivedili hâl kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere tekmil kalabalık olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın kapıları periyodik olarak muayene edilmeli ve denetlememları sistemli olarak konstrüksiyonlmalıdır. Kapının rabıtalı çkızılışmasını tedariklemek muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere daşenlerin durumu arama edilmeli ve icabında bakım yapılmalıdır.

Bunun sinein bile deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Bu nedenle henüz erdemli bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında saye sağlamaz ve bu nedenle elan bağan bir fiyata sahiptir.

Yangın bapsı ile bütün olacak şekilde kullanılan yangın merdivenleri yangına karşı düzenınacak önlemlerden biridir. Binada kâin kişilerin kısaca müddet Yangın Kapısı içerisinde autarı çıihtiyarlmasını sağlayan bu merdivenler aynı zamanda öbür natürel afetler ya da zararlı durumlara karşı da tahliye dokumalmasını sağlar.

Kapı ve kilit asayiş sistemleri dair spesiyalist olan Kale’nin, Kermen yangın kapısı ürünü ile dirim alanlarınızda huzurla zaman geçirebilmenizi esenlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kermen yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek için tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonra satıa sunulmaktadır. Dışarıda dü türap contası ve içeride bir ısı contası olan Kale yangın kapısının ısı genleşme havadanlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya mevla olan kapıların yangın kapısı kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari binası başta yürütmek üzere yararlanma amacına ve kullanan can skorsına nazaran tasarlanan bapdır. Aynı anda birgani insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, faik binalar Yangın Kapısı ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu kırmızıışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının sair bölgelere yayılmasını karışmak kucakin mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve makul bir yangın direncine sahiptir.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir yakaının kemiksiz olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda emanet kayıplarının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

Bina çıkışlarında kullanılan baplar emeklevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği sinein ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar kucakeride sarılmış kalabilir.

Bapnın bedii gestaltsı ve gönül edilen aksesuarların yararlanmaı bedelı duraksız olarak etkilemektedir.

Report this wiki page